Gebruiksaanwijzing Handset

 

Stap 1.  Scheren voor gebruik!

Stap 2. Stop de stekker van de handset in het stopcontact. (Let op: De Handset werkt niet zonder dat hij is aangesloten aan het oplaadsnoer)

Stap 3. Druk vervolgens op de aan/uit knop op de achterkant van de handset (de knop word groen en knippert als de stekker er in zit) Vervolgens hoef je hem alleen nog in te drukken en stopt hij met knipperen.

Stap 4. Door op de groene knop te drukken kun je de standen verstellen: er zijn 5 verschillende standen. (standen gaan van laag naar hoog, hoe hoger de stand hoe beter het resultaat) Het is belangrijk dat je afstemt op de stand die het fijnst voelt voor jou.

Stap 5. Als je vervolgens de grote witte/roze knop met de gouden rand indrukt zal de handset beginnen met flitsen. Elke keer dat jij drukt komt er een flits. Ook kan je de witte knop ingedrukt houden voor een paar seconden, dan loslaten. Vervolgens zal de handset vanzelf flitsen elke keer als je de huid raakt zonder dat je de witte knop steeds in hoeft te drukken. (zorg ervoor dat je de handset direct tegen de huid aan houd anders flitst hij niet)

Stap 6.  Als je de handset uit wilt zetten houd je de groene aan/uit knop in.

 

De Handset is geschikt voor de onderstaande huidtinten:

Tip: Gebruik de Handset constant 1-2 per week om snel resultaat te behalen.