Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden


Deze website wordt beheerd door SilkSkin, ook in deze Algemene voorwaarden aangeduid als "wij", "ons" of "onze". Deze voorwaarden zijn van toepassing op uw aankoop bij ons.


E-mails 
Wanneer u zich bij ons aanmeldt, kunt u kiezen of u e-mails van ons wilt ontvangen. Als u in eerste instantie ervoor kiest, kunt u altijd van gedachten veranderen door u af te melden voor onze e-mails. Wij verzenden geen ongevraagde e-mails.
Intellectuele eigendomsrechten -
Alle intellectuele eigendom op onze website, inclusief maar niet beperkt tot handelsmerken, afbeeldingen, afbeeldingen, auteursrechten, lay-out en ontwerp van onze website zijn eigendom van ons of onze inhoudleveranciers.
Jurisdictie en toepasselijk recht

Bestellingen 
Als na het plaatsen van een bestelling bij ons, als we te weten komen dat er vertragingen zullen zijn bij het verzenden naar u (buiten de voorgeschreven), of dat we niet op voorraad zijn, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Betaling 
De betalingsgateway die we gebruiken, wordt mogelijk gemaakt door onze websiteprovider Shopify. Dit is een veilige gateway die u kunt vertrouwen.


Prijzen 
Alle prijzen worden weergegeven in de valuta van uw thuisland, inclusief GST. De verzendkosten van ons product zijn niet inbegrepen in de prijs en kunnen variëren afhankelijk van uw locatie. Nadat u uw adres op onze website heeft ingevoerd, verschijnen de relevante verzendkosten.

Teruggave 
We accepteren de teruggave van onze producten niet, behalve in omstandigheden waarin het product bij aankomst is beschadigd of niet geschikt is voor het doel. Mocht dit het geval zijn, neem dan onmiddellijk contact met ons op via info@silkskinn.com

Risico 

Bij aflevering gaat het risico van verlies of beschadiging van het product op u over. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die kwijt zijn geraakt door: Postnl & Dhl. Teruggave van uw geld is daarom niet mogelijk. Als uit onderzoek blijkt dat het product zoek is hanteren wij een nieuw toestel. Dit geld ook voor retourneren van de bestelling.

Test het product eerst uit op je hand voor gebruik op het lichaam.

 

Annuleren

Alle aankopen zijn finaal en akkoord met de voorwaarden, annuleren is niet meer mogelijk na plaatsen van de bestelling.

 

Verzending 

Wij verzenden overal ter wereld, tenzij anders vermeld. Uw product wordt binnen 3 maanden op uw genomineerde adres afgeleverd, beginnend op de dag nadat de bestelling is geplaatst.
Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over douane- of invoerrechten die in rekening kunnen worden gebracht wanneer uw bestelling uw land bereikt. Deze douanekosten kunnen vertragingen veroorzaken en u bent verplicht deze te betalen.

 

Gebruik 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor lichamelijk letsel door gebruik van het apparaat. Lees daarom altijd goed de gebruiksaanwijzing zodat u het apparaat op de juiste manier gebruikt en of de IPL geschikt is voor jou.

Uw informatie 
Zorg ervoor dat de contactgegevens die u ons verstrekt correct zijn. Als u de gegevens van iemand anders invoert, garandeert u dat u door die persoon bent geautoriseerd om die informatie te verstrekken. Als u ervoor kiest om een ​​account bij ons aan te maken, moet u uw wachtwoord veilig houden. Uw account is uw verantwoordelijkheid ongeacht eventuele ongeautoriseerde toegang die anderen hebben verkregen. Als u denkt dat uw account mogelijk niet meer veilig is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.